.

Confidentialitate

Confidentialitate

S.C. ETIS DESIGN S.R.L., in calitate de detinator si administrator al magazinului online www.ceasuristore.ro, este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 29063.

S.C. ETIS DESIGN S.R.L. va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si de Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, scop in care a creat si aplica prezenta Politica de confidentialitate.

S.C. ETIS DESIGN S.R.L. isi asuma obligatia de a administra în conditii de siguranta datele gazduite si transmise prin sistemul sau informatic si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor din procesul de comanda, necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea ceasurilor comandate, intocmirea documentelor fiscale, este: finalizarea comenzii. Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare finalizarii comenzii. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea de a intra in posesia ceasurilor comandate. Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai reprezentantilor Cargus.

S.C. ETIS DESIGN S.R.L. nu vinde, schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti.

In cazul newsletter-ului (in cadrul caruia va putem anunta promotiile), fiecare editie contine si modalitatea de dezabonare, odata accesata aceasta optiune, dezabonarea se aplica imediat, nefiind necesare alte confirmari din partea utilizatorilor. De asemenea, dezabonarea se poate face si printr-o solicitare in scris trimisa la adresa de e-mail: contact@ceasuristore.ro. Server-ele pe care este gazduit www.ceasuristore.ro sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate din punct de vedere tehnic si al securitatii. Depunem toate eforturile posibile, justificate comercial, pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizand noile tehnologii in domeniu si imbunatatindu-ne sistematic sistemele noastre de securitate.

S.C. ETIS DESIGN S.R.L. isi declina orice raspundere pentru continutul site-urilor la care magazinul nostru online de ceasuri face trimitere.

Beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor printr-o cerere scrisa, datata si semnata la adresa firmei: Bucuresti, Sector 6, Str. Prelungirea Ghencea, Nr. 289-293, Sunrise Residence, Scara 6, Ap. 1 - Parter (cod acces: 0006) | Cod Postal: 061703. Totodata, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne contactati cat mai curand posibil.

S.C. ETIS DESIGN S.R.L. isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui magazin online de ceasuri, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara niciun fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati. Daca aveti intrebari legate de Politica de Confidentialitate sau doriti sa fiti informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate, va rugam sa ne contactati. Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul S.C. ETIS DESIGN S.R.L. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul S.C. ETIS DESIGN S.R.L.

Viziteaza site-ul CeasuriSTORE.ro pe ShopMania
CeasuriSTORE.ro © 2011-2018

Locația noastră

ADRESA SHOWROOM
Bucuresti, Sector 6, Str. Prelungirea Ghencea, Nr. 289-293,
Sunrise Residence, Scara 6, Ap. 1 - Parter (cod acces: 0006)
Cod Postal: 061703

0784.203.203 / 0769.629.869

Formular de contact

Canal Youtube